2012 Dünyanın Sonu Mu? Yoksa Yeni Bir Başlangıç Mı?

21 Aralık 2012 Kıyamet Günü, Mayalar Kıyamet Tarihi, Dünya'nın Sonu,

2012 yılının gelmesiyle artan "2012 Dünya'nın Sonu, 2012 Kıyamet Günü" insanları korku ve paniğe sürükleyen bir çok haber, kitap, makalaleler yazıldı. Hatta filmi bile yapıldı. Gerekçe olarak ise Maya Takvimi'ne dayanıldı. 

Peki kimdir bu Maya Halkı ve Nasıldır Takvimleri?

Mayalar, Kolomb öncesi Amerika uygarlıklarındandır. Orta Amerika uygarlığı olan Maya Uygarlığı binlerce yıl boyunca Meksika'nın güneydoğusundan, El Salvador, Honduraas ve Guatemala'ya kadar uzanan bölgede hüküm sürmüştür. 


Astronomi, matematik, mimari ve sanat gibi bir çok alanda ileri uygarlık düzeyinde oldukları bilinmektedir. Mayalar Gökbilim'inde o kadar başarılıydılar ki takvim konusunda günümüzde kullanılanlar kadar kesin sonuç verecek sistemlere ve tutulma tablolarına sahip bulunuyorlardı.

Mayaların kullandığı Haab Takvimi bizim kullandığımız Güneş Takvimi'nin çok benzeridir. Bu takvim 20'şer günlük 18 aydan oluşmaktadır. "Uinal" olarak adlandırılan bu 20 günlük ayların toplamı, 360 gün yapar ve Maya zaman ölçümünde buna "Tun" adı verilir. Normal Güneş yılı için gerekli 5 artık gün, 5 tanrının adıyla zaman ölçümünde buna "Tun" adı verilir. Normal güneş yılı için gerekli olan 5 artık gün, 5 tanrının adıyla "Tun" a eklenir. Yani 360 Gün + 5 Tun = 365 Gündür.


Kutsal Maya Takvimi, Maya Takvimi Kıyamet Günü,
Mayalar o kadar gelişmişti ki Güneş Yılı'nı 365,2420 gün olarak hesaplamışlardı. Bizim astronomimize göre ise Güneş Yılı 365,2422 gündür. Yani bizden binlerce yıl önce yaşamış olan Maya Uygarlığı'nın hesabı ile bizim modern astronominin hesabı arasındaki yıllık fark yalnızca 17 saniyedir. 

James Churchward'a göre zaten Mayalar yaklaşık 12000 yıl önce yani M.Ö. 10000 yılında Büyük Okyanus'un sularına gömülmüş efsanevi "Mu Kıtası" ndan Orta Amerika'ya göç etmiş halkın torunlarıdır. Tezini minerolog ve arkeolog Dr. William Niven'in 1921'de Mexico City yakınlarında Santiago Ahuizoctla kazılarında bulunduğu 2600 tablete, kısmen Troano, Dresden gibi Maya el yazmalarına, kısmen ed Uxmal Tapınağı ve Xochicalo Piramidi yazıtlarına dayanandırır. Böylece Asya ve Amerika halkları arasındaki benzerlikleri her iki kıtaya da Mu Kıtası'ndan göç edildiğini ileri sürmüştür. Ayrıca Churchward'a göre Mu'nun batışından itibaren dünya uygarlıklarında bir ilerleme değil tam tersine bir çöküş yani yüksek düzey  bir uygarlık düzeyinden gerileme yaşanmıştır.

Peki Neden 2012 Maya Takvimi'nin Son Yılı?

Mayaların takvimine göre her 1.872.000 günde bir çağ değiştiriyoruz. Daha önce dört kez çağ atlanmış ve her seferinde insanoğlu ruhsal açıdan gerilemiş ve her atlayışta daha da kabalaşmış. Dördüncü çağın sonunda tamamen dibe vurmuş. Bundan sonraki yani Beşinci Çağ Atlaması'nda Dünya ters dönecek ve insanlık yeniden yükselişe geçecek. Ve yine küçümsenmeyecek bir nokta daha var ki o da 21 Aralık 2012 tarihinin Cuma gününe denk gelmesi. Cuma günleri, bilindiği üzere kimi uluslara uğursuzluk kimi uluslara göre de kutsal gün olarak bilinir.

2012 Sonunda Dünya Yükselişe Geçiyor!

Evet, doğru. 21 Aralık 2012 cuma günü Dünya'nın sonu değil tam tersine Dünya'nın bir bütün halinde boyut atlamasıdır. Çünkü güneş sistemimizin bir kısmı Foton Kuşağı'na girdi ve Dünya'mızın da girmesine ramak kaldı. Peki nedir bu Foton Kuşağı? Öncelikle Foton nedir onu açıklayayım ardından da Foton Kuşağı'nı anlatacağım.

Foton Nedir?

Foton kısaca; elektromanyetik dalganın toplam enerjisini oluşturan enerji paketçiklerinden her biri için kullanılan isimdir.

Foton Kuşağı Nedir?

Foton Kuşağı, yüksek enerjili fotonlardan oluşan büyük kuşağa denir.

Şu andan itibaren Dünya'mızın manyetik alanı 200 km kaymış bulunmaktadır. (ki bu hiçte küçümsenecek bir rakam değil). Dünya'mızın nabız artışı olarak kabul edilen manyetik frekans (Schumann rezonansı) da  8,1'den 12,1'e yükselmiş ve yükselmeye devam etmektedir. Dünya'mızın nabız artışı 13'e geldiğinde Dünyamız ve Güneş Sistemi'miz saatte 208800 km hızda Foton Kuşağı'na giriş yapacaktır.

Foton Kuşağı aşağıda görüldüğü gibi simit gibi bir daire şeklindedir. 
Foton Kuşağı?, Foton Kuşağı Nedir?, Galaktik İnsan Foton Kuşağı,

Çapı 2000 ışık yılı olan dev bir Gök Fenomeni'dir. Yüksek frekansta ve buna bağlı ölçekte çok yüksek enerjide fotonlardan oluşan ışık kümesidir. Foton Kuşağı'na Dünya'mız, Güneş ve Ay'dan sonra gireceği için Dünyamız yaklaşık 144 saat yani 6 gün boyunca karanlıkta kalacak.

Peki Bu Yaklaşık 6 Günlük Karanlık Süreçte Neler olacak?

1.Gün:

  • 21 Aralık 2012 Cuma Günü, kör bölgeye giriş yapılacak.
  • Tüm canlıların beden tipi değişmesi.
  • Hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması.
  • Tam karanlık
2.Gün:

  • Atmosfer basıncının düşmesi.
  • Herkesin kendisini şişmiş hissetmesi.
  • Güneş'in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması yani buzul çağı soğuğu.
3.-4.Gün:

  • Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlatılması.
  • Foton enerji aygıtlarının çalışabilir hale geçmesi.
  • Yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.
5.-6.Gün:

  • 24 saatlik gündüz Devresi'ne giriş.
  • Kör noktadan çıkıp Ana Foton Kuşağı'na giriş.
  • Tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri.
  • Dünya ikliminin ısınması.
  • Foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması.
  • Telepati, Telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkması yani Uyanış, Süperbilinç.
Dünyamız Foton Kuşağına Girdikten Sonra Neler Değişecek?

Dünyamızın ozon deliği kendiliğinden onarılacak.

Tüm yaşam formları 3. boyuttan 5. boyuta geçecek.


İnsanların 2 sarmallı DNA'ları ikişerli olarak bir araya gelerek 12 sarmallı bir DNA'ya dönüşecek. Bu olay sırasında tüm insanların çakraları açılacak. Böylece duyuları ve algılamaları artacak. Herkes birbirinin düşüncesini okuyabilecek. Bu ilk önce kısa süren bir kaosa neden olsa da daha sonra herkes düşünce birliği halinde bir araya gelerek; ön yargının, yalanın ve kötü düşüncelerin olmadığı bir ortama geçilecek.


İnsanlar birbirlerinin auralarını görebilecekler.

12 sarmallı DNA'ya geçiş sonrasında insanlarda hiçbir hastalık kalmayacak, hasta olanlar ise kendilerini ve birbirlerini iyileştirebilecekler.

İnsanlar ölümsüz olacak. Ölüm olayı fiziksel dünyada kalmaktan vazgeçip başka bir boyuta geçmeye karar verme şeklinde olacak.

Fiziksel dünyada kalmayı tercih eden insanların ışık bedenleri olacak ve bu cennete benzeyen ışıklı dünyada çok güzel vakit geçirecekler. Fiziksel olarak 2000 yıl sürecek olan bu olay sonrasında foton kuşağı güneş sistemimizi terk edecek.

Not: Ünlü yazar Virginia Essene ile bilim adamı ve medyum Sheldon Nidle'ın Siriuslu Üstatlar ile kurdukları bir dizi iletişim sonucunda yazdıkları "Galaktik İnsan" adlı kitapta da yer almaktadır.

Sesinizi Duyurun:
Çekinmeyin yorum yapın. Düşüncelerinizi herkesle paylaşın. Sizce 21 Aralık 2012 Dünya'nın sonu mu yoksa yeni bir başlangıç mı? 


Bu yazı size yardımcı oldu mu? O zaman aşağıdaki kahve resmine tıklayarak bize ücretsiz kahve ısmarlayın. Teşekkürler. :)



Soru ve görüşleriniz için varsa yorum bırakabilirsiniz.
Bu Yayın Telif Hakları Yasasınca Korunmaktadır.
Copyright © 2012-2015  Mükemmelin Blogu 

4 Yorum:

  1. Serap İzgüler4 Aralık 2012 15:20

    Çok güzel anlaşılır bir yazı olmuş bizi aydınlattığınız için teşekkür ederiz. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. bu seneryoyla en iyi film ödülünü alırsın...

    YanıtlaSil
  3. 3 gün kaldı böyle bilgilere ulaştıkça heyecanım artıyor doğrusu.

    YanıtlaSil
  4. Hayırlısı artık ne diyelim hayata güveniyorum.

    YanıtlaSil