Samsung Galaxy S3 Galeri Sorunu (Android Galeri Sorunu)


Android Galeri Sorunu Mükemmelin Blogu

Artık akıllı telefonlara herşeyimizi senkronize edebilme kolaylığını yaşıyoruz. Genelde bu senkronizasyon (Fotoğraflar, videolar, rehber gibi) işi hesaplarınızı telefonunuza bağladığınız zaman otomatik olarak yapılır. Yukarıda Android 4.1.2 İşletim Sistemli Samsung Galaxy S3' ün galerisinden bir ekran görüntüsü bulunuyor.

Galaxy S3 de ve diğer bir çok Android işletim sistemli akıllı telefonlarda bu tür senkronizasyonlar sonucu eklenen fotoğraflar Galeriden silinemiyor. Peki ben Facebook, Picasa gibi sosyal ağ hesaplarımdaki fotoğraflarımın Galerimde gözükmesini istemiyorum. Bu fotoğrafları galeriden silmenin bi yolu yok mu?


Tabiki de var. Bunun cevabını aşağıda görsel olarak anlattım.


Telefonunuzun galerisindeki istenmeyen Facebook, Picasa gibi sosyal ağların fotoğraflarını silmek için sırasıyla aşağıdaki adımları yapmanız gerekmektedir;

1. Adım: Menüden "Ayarlar" a girin.

Mükemmelin Blogu - Galaxy S3 Galeri Sorunu - Android Galeri Sorunu

2. Adım: "Ayarlar" dan "Uygulama Yöneticisi" ne girin.


Mükemmelin Blogu - Galaxy S3 Galeri Sorunu - Android Galeri Sorunu



3. Adım: "Uygulama Yöneticisi" nde "Hepsi" ni seçin ardından "Galeri" ye girin.


Mükemmelin Blogu - Galaxy S3 Galeri Sorunu - Android Galeri Sorunu



4. Adım: "Galeri" den "Veriyi Sil" e basın.



Mükemmelin Blogu - Galaxy S3 Galeri Sorunu - Android Galeri Sorunu

NOT: "Veriyi Sil" e basarken "Galeri" nin tamamı silinecek mi acaba diye korkmayın sadece internet ile sosyal ağ hesaplarınızdan senkronize edilmiş fotoğraflar silinecektir.


5. Adım:"Veriyi Sil" e bastıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir soru ekranı gelecek "Evet" diyip tamamlıyoruz.




Mükemmelin Blogu - Galaxy S3 Galeri Sorunu - Android Galeri Sorunu


Bu işlemden sonra tekrar aynı sorunu yaşamamak için Facebook, Picasa gibi hesaplarınızın "Galeri Senkronizasyonu" nu kapatın. Senkronizasyonu nasıl kapatacağınızı bilmiyorsanız;

Tüm bu anlatımı Webnolojist'in hazırlamış olduğu daha kapsamlı videolu anlatım ile görmek için buraya tıklayın. 

Bu yazı size yardımcı oldu mu? O zaman aşağıdaki kahve resmine tıklayarak bize ücretsiz kahve ısmarlayın. Teşekkürler. :)



Soru ve görüşleriniz için varsa yorum bırakabilirsiniz.
Bu Yayın Telif Hakları Yasasınca Korunmaktadır.
Copyright © 2012-2015  Mükemmelin Blogu 

238 Yorum:

  1. teşekkürler hocam dediğin gibi yaptım oldu ancak şu facebookun galeri senkronizasyonunu nasıl kapatıcam onu bulamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam "Ayarlar" a gir orda hesaplardan "Facebook" a gir ordanda Senkronize ayarları sıklığına gir orda galeri senkronizasyonunu devre dışı bırak.

      Sil
    2. Meraba , hesaplarda facebook yok ?

      Sil
    3. Dediginizi yaptim olmuyor

      Sil
    4. Ben yanlislikla galerinin hepsini sildim hocam geri kurtarmanin yolu varmi

      Sil
    5. Heryerde ayni sey. Bu yontem deniyorsunuz aaa ne guzel silindi diyorsunuz 1 2 dk sonra ayni album yani auto back up geri yukleniyor.bunu ancak su sekilde kaldirabiliriz.benim anlatcagim sirf facebook degil arkadaslar zaten siz facebooku acarkrn sizr soruyor galeri takvim ve kisiler senkorize edilsinmi diyor ssiz ona iptalr tiklarsaniz hic bir bilginiz aktarilmaz telefonunuza. Benim anlatacagim onceden fotograf çekip sonra sildiginiz fotograflari tekrar auto backupta gormemek.Oncelikle galeriyi aciyoruz ayarlardan degil normal anasayfanizda duran galeri orda solda olan secenekler tusumuza tikliyoruz. Sonra ayarlara tikliyoruz ve hesaplar aciliyor. Hesaplara tiklayarak en altta hesaplari kaldir diyor hepsini secip hesaplari kaldiriyoruz ve bundan sonra sildiginiz fotograflar geri yuklenmiyorrrrrr.

      Sil
    6. Merhaba Nilay Hanım,
      Ben senkronizasyonları devre dışı bırakma kısmını yazımda görsellerle ele almadan paylaştım. Eğer yapamıyorsanız Webnolojist'in daha detaylı anlatmış olduğu "Android Galeri Senkronizasyon Sorunu (Facebook, Picasa) - Nasıl Yapılır?" adlı konusuna buradan ulaşabilirsiniz.

      Sil
  2. Çok güzel anlatım sonunda başardım sağolun.

    YanıtlaSil
  3. peki benim bir sorum olacak, ben twitter'dan bildirim alamıyorum senkronize ediyorum fakat olmuyor yani değişen hiçbirsey yok ve diğer hesaplarda da (google, samsung) senkronizasyon otomatik değil bu yüzden gamilden gelen mailleri otomatik olarak lamaıyorum. bunun çözümü nedir birçok araştırma yaptım fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Aykut, twitter için bildirim panelinden eşitlemeyi (senkr) açık bırakman gerekir ve maalesef bunun başka bir yolu şimdilik yok. Gmail içinde aynı şey geçerli. Gelen e-postaları anında bildirim olarak almak için eşitlemeyi açık bırakmak gerekiyor. Eşitlemeyi sürekli açık tutamam diyorsan Social Hub kullanman gerekiyor. Social Hub da bütün e-postalar anlık gelir.

      Sil
    2. Arkadaşlar benim size bir sorum olacak müzik çalara girdiğimde bazı müziklerde (müzik çalar bu ses dosyasını desteklemiyor) diye bir yazı çıkıyor ve o şarkı çalmıyor.

      Sil
  4. s3 4.2.1 de face de her açışta senkronize ekranı iki kez çıkıyor.yani ilk etapta senkronize etme diyorun,tekrar bir de senkranize sıklığı ayralığı diye bir ekran geliyor.4.0.4 e dönmek istedim olmuyormuş tel.kendini kitliyormuşş :(

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık saniyede hallettim alnından öperim seni

    YanıtlaSil
  6. Ayni islemi yapiyorun resimler siliniyo fakat 5 dakika gecmeden geri yukleniyo bununla ilgili bi fikriniz varmi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Merve, yazımın en sonunda belirttiğim gibi aynı sorunla karşılaşmamak için hesaplarınızın galeri senkronizasyonunu kapatın diye yazmıştım. Ya da direk bildirim çubuğundan "Eşitleme" yi kapatabilirsin. Böylece tekrardan bu sorunla karşılaşmayacaksın.

      Sil
  7. dediginizi yaptim faceden kapattim ama yine senkronize ediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonunuzdan şu şekilde kapatmanız gerekiyor. Ayarlar > Hesaplar bölümünden Facebook > Senkr Ayarları > Galeri Senkr Aralığı > Hiçbiri. Bu şekilde tamamen kapatabilirsiniz.

      Sil
  8. merhabalar.büyük bir sorunum var.galeriye giriyorum.herhangi bir albüme tıklıyorum ve 5 sn sonra galeri kendi kendine kapanıyor.neden olabilir fikriniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonunuzun yedeğini alıp fabrika yarlarına döndürün. Sonra geri yükleme yapın sorun çözülecektir.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  9. Merhaba bildirimlerimin dkranimin sol ust kosesinde gorulmesini istemiyorum nasil kapatabilirim yardimci olurmusunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gamze, ekranın sol üst köşesinde çıkan bildirimler mesaj, facebook, twitter gibi uygulamaların bildirimleriyse bildirim panelini aşağıya çekip tümünü temizle diyerek kurtulabiliyoruz. Ancak Anti-virüs vb. programların sürekli şekilde açık kalan bildirim simgelerinin gözükmesini istemiyorsan hangi programın simgesini görüyorsan o programın ayarlarından uyarı simgesini/bildirim simgesini gizle olarak değiştirerek ekranın sol üst köşesini temizleyebilirsin.

      Sil
  10. o resımdekı galerı gorunumune nasıl ulasırız pekı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle, galaxy s3 için android 4.1.2 sürümünü kullanmanız gerekiyor. Eğer öyleyse galeride sağ üst köşede dizilim seçeneklerinden spirali seçmeniz yeterli.

      Sil
    2. Bende tam aksine galeriyi ilk halinde kullanmak istiyorum ama olmuyor hani videolar fotoğraflar ayrı çıkan şekliyle yani.

      Sil
  11. Cok tesekkurler cok yardimci oldu :)

    YanıtlaSil
  12. Merhaba ben normal internette yaptigim aramalarsa gorsellerdeki fotograflari indirebiliyorum fakat facebook ya da twitter gibi sitelerde baskalarinin yukledigi fotograflari kaydedemiyorum nasil yapabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook ve Twitter'da malesef fotoğraf indirme ya da kaydetme yapamıyoruz. Bunun tek bir yolu var o da ekran görüntüsünü yakalamak. ( Yani screen shoot almak).

      Sil
    2. Facebookda tam boyut göster deyince resmi telefona indirebiliyoruz.

      Sil
  13. Aynısını yaptım halen çıkıyor picasa dan fotograflar silinmiyorda ne yapabilirm??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle merhaba Umutcan, galeri senkronizasyonunu kapatmazsan tabi ki silinmeyecektir. Yukarıda yazdım zaten dikkatli okursan farkedeceksin. Picasa bildiğin üzere google servisi. O yüzden hesaplardan Google'a girip galeri senkronizasyonunu kapatabilirsin.

      Sil
  14. Merhaba ben telefonumun led isik renklerini nasil degistirbilirim ? Whatsapp in kendi ayarlarindan prdan gelen mesajlarda yanicak isigin rengi ayarlaniyor telefona normal gelen mesajlari cevapsizlari falan gosteren led in rengini nasil ayarlayabilirim ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanada merhaba, öncelikle maalesef telefonun kendi ayarlarında öyle bir ayar bulunmuyor. Ancak "Light Flow - Led Control" uygulamasını kullanarak ledi istediğin gibi ayarlayabilirsin.

      Sil
  15. Telefonm twittera resim atmiyo ne wire less den ne mobil ag dan deliricem yardim edin taslaga kaydedildi atilamadi twet diyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter uygulamasını kaldırıp baştan yükleyin sorun düzelecektir.

      Sil
  16. Kies bağlantı sorunundan sonra bu sorun da sayenizde düzeldi. Teşekkür olarak reklamlara tıklayayım bari.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba,

    Bu sekronizasyonları kapatayım derken rehberimdeki telefonlar gözükmemeye başladı. Yanlış birşeyler yaptım herhalde. Nasıl geri alabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizede merhaba, yapmanız gereken "Rehbere" girip "Seçeneklere" basın. Seçeneklerden, hesaplara girin. hesaplardan "Google" ı seçip senkronizasyonu gerçekleştirin.

      Sil
  18. Merhaba Usta,
    Ben galeri senkronizasyonu kapatıyorum. Sonra işleme geçiyorum. Albümler kalkıyor. Fakat galeriye tekrar geldiğimde adım adım facebook galerisi tekrar yükleniyor. Var mı bir çözümün acaba? Saygılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook uygulamasından hesabınıza bağlanarak senkronizasyonu kaldırırsanız sorun düzelecektir.

      Sil
  19. mbr ben rehben sorunu yasıyorum gırerken gec acılıyor çözümü varmıdır rica etsem acıklarmısınız şimdiden tesekkur ederım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rehber sorunu herkesçe yaşanan bir problem olup bunun çözümüne şu ana kadar ulaşılmış değil. Yeni Android güncellemesinde bu sorunun ortadan kalkacağını umuyoruz.

      Sil
  20. Merhaba. Bluetooth ile aldigim muzikler, calma listesinde fotograf ile gosteriliyor. Bunu nasil kapayabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müziklerin veya resimlerin Bluetooth klasöründe bulunmasından kaynaklanan sorundur. Resimleri ve müzikleri Bluetooth klasöründen olması müzik ve kamera dosyalarına taşırsanız sorun düzelecektir.

      Sil
  21. Merhaba internetten indirdigim muzikler ,calma listesinde fotograf ile gozukuyor,nasil engelleyebilirim veya kaldirabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müziklerin veya resimlerin Download klasöründe bulunmasından kaynaklanan sorundur. Resimleri ve müzikleri Download klasöründen olması müzik ve kamera dosyalarına taşırsanız sorun düzelecektir.

      Sil
  22. Hocam ben yanlislikla telefondan galeriyi sildim simdide cektigim fotolari acamiyorum dosyalarin icinden ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Taner, yapacak tek bişeyin var telefonunu hem Kies hemde manuel olarak yedeklemek ardından fabrika ayarlarına döndürmek.

      Sil
  23. galaxy mini 2 kullanıyorum. tlfnumdaki bütün fotolar facebooka senkronize edilmiş durumda ve bu hiç hoşuma gitmedi.. tlfndaki fotoları sildm ama facedekiler hala duruyo. onları ordan silmenin bi yolu var mıdır? anlattıklarınızı tek tek okudum fakat anlattığınz bir çok menü bnm telefonumda mevcut değil. tşk ederm şimdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonunuzdaki Facebook uygulamasına girin ve hesabınızdan çıkış yapın. Ardından tekrar hesabınıza giriş yapın. Giriş yapar yapmaz size rehber, takvim ve fotoğraf senkronizasyon ayarlarını gösterecektir. Oradan değiştirebilirsiniz.

      Sil
  24. merhaba ben dedıgınız uzere uygulumaları gerçekleştirmeme ragmen hala maalesef oylece duruyor galerıde . klasor uzerınde de yanı sol alt kosesınde picasa amblemı mevcut ? teliusb kablosu ile pc ye bagladıgımda bu fotolar gorunmemekte . telefon içeriğinin tamamına erişebileceğim bır uygulama yok mudur ? cok garip bır durum gercekten foto cekmekten nefret eder duruma düştüm fabrıka ayarlarına geri dondugumde basıma gelebilecek senaryolar hakkında da bilgi verirsenız sevınırım cok oldu belki ama bu bildirim sesi var ıslık onun yerine atama yapılamıyor mu zilsesi yap arayan kişi sesi yap alarm sesi ap dısında secenek goremıyorum tesekkr ederım ılgınız ıcın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediklerimi aynen yaptığınız halde Picasa albümleri silinmediyse Google+ hesabınıza girip oradan fotoğraf paylaşmayı kapatmanız gerekiyor. Fotoğrafları görebilmek için Kies'i yüklemelisiniz. Son olarak mesaj sesi değiştirmek için; mesajlara girin ve seçenekler tuşuna basın. Ardından ayarlara girin sonra bildirim menüsünden zil sesini değiştirin.

      Sil
  25. mrb.ben galerini aciyorm ama 1 kac saniye s onra kendi kendine kapaniyor..yeniden aciyorum yine kapaniyor.sinir bozucu bi durum.nasil duzelte bilirim bu sorunu?antivirus proqrami yuklemek lazimmi?onceden teshkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonunuzu kapatıp açın ve tekrar galeriye girmeyi deneyin. Sorun devam ederse telefonunuzu yedekleyip telefonu fabrika ayarlarına döndürün.

      Sil
  26. MRB MESAJ BOLUMUNE VEYA BAŞKA BOLUMLERE SİFRE KOYMAK İSTIYORUM BUNU NASIL YAPABILIRIM...ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun için Google Play Store'da uygulamalar var. Aralarında en iyi ve ücretsiz olanı APP Lock adlı uygulamadır. Uygulamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

      Sil
    2. tesekkurler...uygulama ındırmeden sıfre olayı olmuyo sanırım...bu uygulama ingilizce oldugu için pek anlamadım ama yınede tesekkur ederım

      Sil
  27. Merhaba,
    ben yanlışlıkla galeriyi sildim :( uygulamalardan bulamıyorum. uygulama yöneticisinde gözüküyor ama resimlerime bakabileceğim bir galeri kısa yolu koyamadım. ekrana nasıl simgesini yapacağım yardımcı olursanz çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Fatoş Hanım, öncelikle galeriniz büyük ihtimalle "Devre Dışı" bırakılmış. Galeriyi tekrar etkinleştirmek için; ayarlara girin, ardından uygulama yöneticisine girin, sonra yüklenen - çalışan - hepsi kategorisinden hepsine girin. Orda galeriyi bulun ve etkinleştirin. Sorun çözülecektir. Şayet çözülmezse telefonunuzu kiesle yedekleyerek fabrika ayarlarına döndürün.

      Sil
    2. uygulamalar-hepsi-galeri seçeneğini buldum ancak etkinleştirme seçeneğim yok.durdurmaya zorla ve devre dışı bırak seçenekleri var. nasıl etkinleştireceğim?

      Sil
  28. Merhaba benim telefonum, galaxy s3 telefonumu fabrika ayarlarına sıfırladım, bir baktımki telefon numaralarımda gitmiş giden numaralarımı kurtarma yolu varmıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanada merhaba Albay Demircan. Rehberin Google ya da Samsung hesabındadır. Yapman gereken rehbere girmek ardından seçenekler tuşuna basmak ve Google ile birleştir ya da Samsung account ile birleştire basmak. Hepsi bu kadar.

      Sil
  29. Merhaba en son guncellemeden sonra guncelleme oncesindeki fotograflari galeride goremiyorum. Dosyadan girdigimde gorunuyor ama galeride yok ne yapabilirim?????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman fotoğraflarınız SD kartta kalmış olmalı. Çözüm olarak Play Store'dan "SDrescan" (SDrescan uygulamasını indirmek için tıklayın!) isimli dosyayı indirip çalıştırın. Hemen kartı tarar ve tüm dosyalar tekrardan telefonunuzda görünür hale gelir.

      Sil
  30. dedıgınız gıbı yaptım facebook ayarlarından hicbiri yaptım ama yine geliyor galeriye ve birde picassa ısareti var ama bende picassa programı yok kaldıramıyorumda yani anında geri geliyor fotograflar nasıl yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle telefonundaki Facebook adresinden hesabına giriş yap. Profilinden fotoğraflara girip seçenekler tuşuna basıp fotoğraf senkronizasyonunu kapat. Picasa içinse Hesaplar > Senkronizasyon > Google Hesapları > burada kurulu olan gmail hesabınızı seçin > gelen seçeneklerden hızlı resim yükleme, Senkron Google foto ve Senkron Picasa web kısmındaki kutucuklardaki işaretleri kaldır ve senkronizasyonu çalıştır. Bu işlemler bittikten sonra yukarıdaki anlattığım işlemleri uygula bir daha sorun yaşamayacaksın.

      Sil
    2. Facebookta böyle bir seçenek yok bende senkronize edilmedi demesine rağmen fotoğraf ekle dediğimde galeriler görünüyor bu durumda erişim var mı yok mu

      Sil
  31. merhaba benim sormak istediğim sony xperia z var bende telefonumdam çektiğim resimleri internete girdiğim zaman direk Google+ da olan hesabıma yüklüyor bütün çektiğim resimleri bunu nasıl engelleyebilirim yüklemesi istemiyorum.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle Ayarlar > Hesaplar bölümünden Google'ı seçin, ardından Google+'a girip Fotoğraf Senkronizasyonunu kapatın.

      Sil
  32. Hocam mrb. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
    Note2 kullanıyorum. Ve whatsapp galeride ekstra bir klasör olusturuyor. Gelen ve giden fotograflari bu whatsaap isimli klasorde topluyor. Buda veri fazlaligina yol açıyor. Acaba bu klasoru yok etmek yada ayar yapmak mümkün mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Fatih, maalesef bu dediğin yapılamıyor. WhatsApp'in galerideki klasörünü silseniz bile kendiliğinden tekrar oluşturuyor.

      Sil
  33. Mrh. Hocam galaxy s3 ü yeni aldı fakat facebook taki video ları oynatmıyor bunun sebebi ne olabilir yardım ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Cemil, Android sürümün eski ise güncelle ya da Flash Player yükle sorun çözülecektir.

      Sil
  34. merhaba ben galaxy S3 kullanıyorum telefonumda hiçbir msj olmamasına rağmen msj ikonunun üzerinde hala 1 mesaj olduğunu belirten kırmızı işaret var ne yapmam gerek ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begüm merhaba, sorun genel kaynaklı olup ne zaman olup olmayacağı belli olmuyor. Bu android sürümüyle alakalı. Bunun en kolay çözümü telefonu yeniden başlatmak.

      Sil
  35. İyi akşamlar hocam.Ben s3 kullanıyorum.Bilmeden galerideki resimlerin hepsini sildim.ne yapa bilirim.neolur yardım edin bana.teşekkür edirem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi öncelikle, fotoğrafların SDkartta depolanıyorsa Undelete Beta, Hexamob Recovery, gibi programlarla silinen tüm dosyaları geri getirebilirsin ancak telefonun kendi hafızasındaysa geçmiş olsun.

      Sil
  36. Merhaba
    Facebook resimleri sekronize ettim peki video edebiliyormuyum ediliyorsa nasıl. Tarif ederseniz sevinirim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Fatih, şu an için Facebook uygulamasında video senkronizasyon seçeneği bulunmuyor.

      Sil
  37. merhabalar rehberde her isimden iki tane var ve düzeltemedim. teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Sevgim, ana menüden Rehber'e girin ardından seçenekler tuşuna basıp görüntülenecek kişilere tıklayıp görüntülenmesini istediğiniz hesapları seçin.

      Sil
  38. sevgim hanim siz hem telefon rehberini hemde sim rehberini ayni anda kullandiginiz için kişiler 2 defa gorunur rehbere girin ayarlari tiklayin orda görüntülecek kışıler çıkacak siz ordan ya sim rehberini yada telefonu seçin yani birini devre disi birakin sorun cozulecek

    YanıtlaSil
  39. Merhabalar.telefonumun titresimi calismiyor.bir gun samsung guncellemesi yapilsin mu dedi.ok dedim.sonra telefon dondu.acilmayinca servise gonderdim.yapip geri gonderdiler ama.telefonumun titresimi su an hic calismuyormnapabilirim? (S3)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sezgi Günay, telefonunun mesajlar bölümüne gir ardından seçenekler tuşuna bas ve ayarlardan titreşimi işaretle. Artık titreşim sorunun çözülmüş olacak.

      Sil
  40. Merhaba s3 kullaniyorum whatsappdan yollanan fotograflar galeride gozukmuyor dosyalarimda gozukuyor nasil yapmam lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanada merhaba, sorunun nedeni fotoğraflarının SD kartta depolanması. Sorunu çözmek için SDrescan adlı programı indirip (SDrescan uygulamasını buradan indirebilirsin!) çalıştır. Hemen kartı tarar ve tüm dosyalar tekrardan telefonunuzda görünür hale gelir.

      Sil
  41. Iyi aksamlat ben faceden galeriye foto indirmek istiyorum ama facemde resmin gorulmesini istemiyorum ama faceden galeriye resmi kaydedemedim nasil yspicam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi Akşamlar Çağatay, öncelikle Facebook uygulamasına gir ardından profilinde fotoğraflara tıkla. Tıkladıktan sonra seçenekler tuşuna bas ve fotoğrafları senkronize et seçeneğini işaretle. Böylece Facebook'taki tüm fotoğrafların telefonunda olacaktır.

      Sil
  42. Ben S3 mini kullanıyorum. Telefon hafızamdaki resimler ve müzikler kayboldu. hafızamda 1 gb dolu yer olmasına ragmen içerisi boş resimlerimi geri gorebilimiyim... yardımcı olursanız sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafların SD kartta kalmış olmalı. Çözüm olarak Play Store'dan "SDrescan" (SDrescan uygulamasını indirmek için tıklayın!) isimli dosyayı indirip çalıştırın. Hemen kartı tarar ve tüm dosyalar tekrardan telefonunuzda görünür hale gelir.

      Sil
  43. merhaba..kamerada fotografı otomatik dakika ayarlayıp çekmek istiyorum yapamıyorum..

    YanıtlaSil
  44. Merhabalar.Öncelikle sorum önceden sorulduysa kusura bakmayın.Bayağı göz attım ama göremedim.S3 kullanıyorum.Fakat mesaj bölümünde 1 işareti takılıp kaldı.Araştırdıktan sonra bi kaç yerde uygulamalar bölümünden badge provider dosyasını kaldırın yazıyor.Ben ne olur ne olmaz diye silmeyip devre dışı yaptım.Bu sefer de mesaj bölümüne hiç girmiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  45. Ben S3 mini kullanıyorum. Telefon hafızamdaki resimler ve müzikler kayboldu. hafızamda 1 gb dolu yer olmasına ragmen içerisi boş resimlerimi geri gorebilimiyim... yardımcı olursanız sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    Mükemmelin Blogu24 Mayıs 2013 16:36
    Fotoğrafların SD kartta kalmış olmalı. Çözüm olarak Play Store'dan "SDrescan" (SDrescan uygulamasını indirmek için tıklayın!) isimli dosyayı indirip çalıştırın. Hemen kartı tarar ve tüm dosyalar tekrardan telefonunuzda görünür hale gelir.
    merhaba yukardaki mesajlasmayı yapmıstık yanlız dediginiz gibi olmadı. benim hatırladıgıma gore resimlerim ve muziklerim telfon hafızasında idi silmedim de kendiliginden gitmişti...... slinmişmidir yoksa kurtarabilirmiyim. telefon hafızamda 1 gb dolu alan gorunuyor ama b kac uygulamadna baska bişeyim yok. aceba resimler gizli ondan mıdır yoksa uygulamalardanmıdır bilemedim yardımcı olabileceginiz bi konu varmı???

    YanıtlaSil
  46. selam yukarda dediğiniz gibi kapattm fakat hala picasa diye resimler çkyo silemiyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonunuzu pc ye bağlayıp ordan silmeyi deneyiyiniz ben oylelikle kurtuldum..

      Sil
  47. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  48. Merhabalar,
    Telefonum Samsung Note II.
    Galeride ''Auto Backup'' diye bir klasör oluşmuş ve istemediğim bir sürü fotoğraf kaydedilmiş o klasörde. Silmeme olanak tanımıyor. O klasörü nasıl silebileceğim konusunda yardımcı olmanız mümkün mü acaba? Ve bu otomatik kayıt durumunu nasıl ortadan kaldırabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde sorunum AYNI. Tek değişiklik telefonum Samsung Galaxy Note1. Lütfen acil yardım rica ediyorum. Auto backup ' ı bir türlü galeriden silemedim.

      Sil
    2. arkadaşlar mrb bende aynı sorunu yaşıyorum bi çözüm bulabildinizmi??

      Sil
  49. meraba ben telefonumu daha dort gun once aldım cok fazlada program yuklemedım ama telefonum çok yavasladı hafızam hala yarısından fazlası boş virüs bulaşmıs olabılır mı ne yapabılırım

    YanıtlaSil
  50. fotografları galerıden kaldırmak ıcın verileri sil yaptım ayarıda hiç biri olarak değiştirdim ama yine yukledı bende dırek facebook hesabı kaldıra bastıım galerıde bırsey kalmadı fakat telefonumdan facebook hesabımı hala kullanıyorum o zaman kaldırdıgım neydiiii?

    YanıtlaSil
  51. Merhaba. Note 2 kullanıyorum. Müzik çalar'da gözükmesi için istediğimiz resimleri nasıl koyabiliyoruz? Çünkü ya resim yok,ya da saçma sapan seyler gözüküyor ve hiç hoş durmuyor...Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  52. Bende galaksy s3 vardi ozaman da resimleri silemiyordum.birgun bu yazdiklarinizi okudum ve sildim.ama tlfnu değiştirip galaksy s4 aldim.sildim dedigim resimler auto backup adi altinda tekrar cikti.lutfen yardimci olurmusunuz. ..

    YanıtlaSil
  53. merhabalar bende galaxy s3 mini kullanıyorum soru soruldumu bilmiyorum göremedim ama yukarıda,bende çektiğim videoyu facebook ta paylaşamıyorum paylaşırken hata veriyor yüklemiyor 3 dk lık bir video ,bu neden kaynaklanıyordur acaba bilgisi olan varmı?

    YanıtlaSil
  54. Galeride resimleri ve albumleri silemiyorum auto backup klasorunu silmem gerekio

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba auto backup klasorunu nasil silebilirm

      Sil
  55. merhaba s3 mını kullanıyorum cektıgım fotograflar ne face ye nede pc ye yuklenemıyor face surklı hata verıyor pc dede goruntulenemıyor hepsı telde kaldı yardımcı olun lutfenn??

    YanıtlaSil
  56. sağolun yaptım ama yine çıktı,facebook senkro da değil ama picasa sanırım yuvarlak üç renkli bişi birinde profil pictures diğerinde auto back yazıyo bunu nasıl düzeltebilirm ayarlarda picasa ise eğer bu göremyrm :S

    YanıtlaSil
  57. yorum değil fakat soru s3 auto backup bulunan resimleri silemiyorum lütfen yardım
    yardımmmm

    YanıtlaSil
  58. meraba bn s3 kullanıyorum tlfonu yeni aldım ve şifre koydum kendin fakat kaldıramıyorum diger ekran kilitlerinede giremiyorum ne yapıysam olmadı lütfen yardım

    YanıtlaSil
  59. Galaxy s3 de muzik acinca oraya galeriden bir resim geliyor. Resmi galeriden sildim fakat hala her muzik acisimda orda oluyor. O resmi nasil degistirebilirim acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google Play Music ile ilgili bu sorun bende de var. Resim dosyasını sildim ama müzik dosyalarında sanatçı resmi olarak sildiğim resim gözüküyor. Root dosyalarını dahi sildim düzeltemedim.

      Sil
  60. S3 kullanicisiyim ayarlar menusundeki kayiit yerindeki bluetooth u yanlislikla silince daha once bluetooth ile aldigim resimlerde silindi kurtarilabilinir mi?

    YanıtlaSil
  61. her şey iyi güzel de ben siliyorum iki dakika sonra telefona geri yükleniyo aynı şekilde. ve hatta galerimdeki diğer resimlerle birlikte. galerimdeki bütün fotoğrafları silip tekrar denedim aynı şekilde oluyo.

    YanıtlaSil
  62. Arkadaşlar benim s3 um var ve senkronize ettiğim halde bile mobil veriden whatsappi kullanamıyorum rehberde eşitleme yaptım senkronize oldu ama hala internet olmadan whatsapp çalışmıyo Napabilirim

    YanıtlaSil
  63. Alnindan opuyorum paylasimci genc

    YanıtlaSil
  64. Bn telefonun fabrika ayarlarini yukledim ama tum fotolarim silindi geri nsl yukleye bilirim acaba yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fabrika ayarlari telefonu sifirlar. Geri yukleyemezsin diye biliyorum ama...

      Sil
  65. Merhaba
    Bana da yardimci olursaniz cok sevinirim.samsung accoint.da mail-i yanlis yazdim simdi maili onayla diyor onaylayamiyorum..yardim edin lutfen.

    YanıtlaSil
  66. Merhaba ben galeriyi temizliyim derkenvgaleriyi gizledim sanirim simdi telefonumda gslerim yok resim cekiyorum ama cektiklerimi goremiyorum

    YanıtlaSil
  67. Merhaba s3 telefonum var fakat facebook a girdigimde hic bir görsel i goremiyorum yardimci olursaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  68. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  69. mrb benimde s3 mini de bluetooth sorunum war bilg.dan weri gönderebiliyorum ama tlfdan bilg. a gitmiyor cihazla eşleşiyor fakat resim filan gönderdiğimde gönderme başarısız diyo bunu nasıl düzeltebilirim?

    YanıtlaSil
  70. telefonum tüm fotoğraflarımı auto backup la yedekliyor. silsemde auto backup dakileri silemiyorum . auto backup nasıl kaldırılabilir yada ordaki resimlerii nasıl silebilirim?

    YanıtlaSil
  71. Merhabalar. Telefonunum alarminda sorun yasiyorum. Alarm sesi calmiyor. Halbuki sesi acik gorunuyor ne yapabilirim. Simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
  72. Merhabalar s3 mini kullanıyorum şuanda. ekranı kaydırdığımızda yanlarda ek sayfalar açılıyor biliyorsunuzdur, bu sayfaları silmeye çalışıyorum ancak silinmiyorlar. Yardımcı olursanız seinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  73. selam admın. galaxy note 2 kullanıyorum telefonuma birkac yeni muzik atmamla bu problem ortaya cıktı. telefonumun hafıza kartındaki hiçbir mp3 dosyası muzik çalarda yada google play muzikte gorunmuyor. hepsini silip bastan yukledim. telefonu defalarca kez kapatıp actım ama yinede degisen bisey yok. Yardım lütfen..

    YanıtlaSil
  74. Çok teşekkür ederim. Yedeklenen fotoğraflar arasında eski ve görmek istemediğim birkaç fotoğraf vardı. Söz konusu fotoğrafları Google hesabından silmiş olmama rağmen telefondan bir türlü silinmiyordu ve günlerdir bunun için uğraşıyordum. Sonunda oldu. Tekrar tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  75. peki picasa senkranizasyonunu nasıl kapatacam benim telefonda picasa bile yok ama galeride sürekli kendini yeniliyo veriyi silsem bile bu işleme bir türlü çözüm bulamadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi akşamlar Engin Paksoy;
      Aynı problemi ben de yaşamaktayım. Eğer bir çözüm bulursanız benimle de paylaşırsanız sevinirim. İyi akşamlar

      Sil
    2. Hesaplar > Senkronizasyon > Google Hesapları > burada kurulu olan gmail hesabınızı seçin > gelen seçeneklerden hızlı resim yükleme, Senkron Google foto ve Senkron Picasa web kısmındaki kutucuklardaki işaretleri kaldır ve senkronizasyonu çalıştır. Bu işlemler bittikten sonra yukarıdaki ayarlar uygulama galeri ve verileri sil de artık bidaha picasa fotografları cıkmayacaktır :)

      Sil
  76. Facebook ta duvarimda ve özelde fotoğraf yükleyemiyorum yardimci olur musunuz ?

    YanıtlaSil
  77. Arkadaslar cok saolunda benim bir sorunum daha var. S3 mini kullaniyorum ve galaride gifler gözükmüyor. Yardimci olur musunuz?

    YanıtlaSil
  78. Ana ekranda klasörlerin altinda isimlerinin gozukmesini istemiyorum acaba kapatilan bi ozellik mi

    YanıtlaSil
  79. Selamin aleykum arkadaslar galaxy s3 kullaniyorum cekigim
    Videoyu facebook a koyamiyorum yardimci olabilirmisiniz video yukle kismina geliyorum ancak videolar gozukmuyor yardmci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  80. Arkadaşlar iyi akşamlar. Note 7000 sahibiyim ve ben de yedeklemeden şikayetçiyim. Resimde anlatıldığı gibi yaptım oldu da fakat bir süre sonra tekrar geri geliyor. Bunun kesin çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim. İyi akşamlar

    YanıtlaSil
  81. Hocam merhaba,
    Galaxy s3 telefonumda hep otomatik back up çıkıyor. En baştaki demolu tarifinizi uygulamama rağmen galeride otomatik bac up yine ekrana geliyor.

    YanıtlaSil
  82. Iyi gunler ben galaxy s4 kullanıyorum google play dısında hicbir yerden bir sey yuklemedim fakat telefona sanirim virus bulasti virus programi yukledim ama verilerimi kaybetmekten korkuyorum virusten kurtulmak icin ne tavsiye edersiniz bir de telefonumdaki verileri nasil yedekleyebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

    YanıtlaSil
  83. Emegine saglik kardesim. Yaptim oldu :)

    YanıtlaSil
  84. yaptım oldu da tekrar geliyo :(

    YanıtlaSil
  85. meraba
    samsung es 3 var yanlız ben çektıgım resımlerı goog. paylaşım istemıyorum ve resımlerı bılgısayara nasıl atmam gerekiyor kabloyu takıyorum olmuyor

    YanıtlaSil
  86. Iyi aksamlar, samsung s3 kullaniyorum ve resimlerime ulasamiyorum.galeri klasorum yok oldu.muhtemelen silinmis olmali.fotoğraf cektigimde sol alttan köseden ulasilan az once çekilen fotoğraftanda klosorume ulasamiyorum.yardimci olursaniz çok sevinir iyi calismalar dilerim

    YanıtlaSil
  87. Hocam merhaba internetten rar muzik indirdim baska bi app ile acip music klasorune attim manurl aciliyor fakst muzik playerda gorunmyor klasir yardim edrseniz sevinirim ne yaptiysam bulamadim birde music klasoru icinde her dosyasan birertanede exe war

    YanıtlaSil
  88. Merhaba,
    Samsung S3 galaxy telefonda son üç ay içinde çektiğim resimler kayboldu. Daha önce galeride gördüğüm resimleri şimdi bulamıyorum. microSD kartta da bulamıyorum. Bir de galeriye Auto-back klasöründeki resimleri hangi klasör de bulabilirim.

    YanıtlaSil
  89. samsung s3 minide uygulama yöneticisinde lap durmaya zorlada kaldı arkadaslar bunun zararı ne olur ve nasıl düzeltebilirim

    YanıtlaSil
  90. merhaba,

    ben bilgisayardan telefona resim müzik atamıyorum. bilgisayarım telefonu görüyor ama resimlere kopyala dediğimde telefonun içine girdiğimde yapıştır seceneği cıkmıyor-kullanılmıyor. telefonumu mtp olarakta ayarladım ama olmuyor. napabilirim??

    YanıtlaSil
  91. merhabalar. S4 kullanıcıyım ben.dediğinz hepsini yaptım yorumlarıda okudum ordakılerıde uyguladım ama ne yaparsam yapayım facebook fotograflarımın galarıde gözukmesıne engel olamıyorum. sildikten snra galeriye giriyorum, fotografların tek tek geri geldiğini görebiliyorum. ne yapmam gerekli?

    YanıtlaSil
  92. Telefonumu güncelleştiricem fakat galerideki resimleri ve müzikleri nasıl hafıza kartına taşıyabilirim silinmemesi için acaba yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  93. Merhaba telefonuma whatsap yükledim bildirimler ayarıyla oynadım şimdi whatsapdan mesaj geldiginde bildirim çubugunda bisey gorunmuyor yardimci olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  94. Mert mert... merhaba telefonum galaxy s4. Alali 2 ay oldu. Fotograf cekiyorum ama bazen cektigim bazi fotolardan sonra galeri aciliyor ve donuyor... Quick pic yukledim sadece onu acip resmi sildikten sonra hersey normale dönüyor. Sorun ne olabilir? Tesekkurler

    YanıtlaSil
  95. merhaba dun aksam galaxy s2 telefonumu icindeki fotograflari aktarmak icin pc ye bagladim. ve 2 dakika sonra kendi kendine icindeki tum fotograflari sildi. recovery programlari foto bulamadi. ben de klasor klasor dolastim telefonun icinde bulamadim. virus taramasi da yaptim virus de yok. lutfen yardim edin fotolarim uctu. nasil geri getirebilirim?

    YanıtlaSil
  96. Merhaba
    Fotoğraf veya video çekiyorum fakat çektiğim videolar ve fotolara baktığımda aşırı kırmızı çıktığını görüyorum. Nasıl düzeltebilirim yardım ltfn tskler

    YanıtlaSil
  97. Merhaba s4 galeride sağ üst köşedeki fotoğraf silme ikonu kayboldu artık fotoğraf silemiyorum lütfen yardım

    YanıtlaSil
  98. Mrb arkadaşlar s4 mini kullaniyorum.
    cihazin senk.. kapali olmasina ragmen,twitter otomatik bildirim aliyor bu normalmidir. Bu uygulamalarin otomatik esitlemesi nasil kapatilabilir yardimci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  99. merhaba s4 mini kullanıyorum, herhangi bir bildirim geldiğinde ön kameranın yanındaki ledler yanmıyor ( whatsapp facebook gibi ) bunu nasıl ayarlarım...

    YanıtlaSil
  100. Elinize saglık güzel olmus

    YanıtlaSil
  101. galaxy s3 minim var bluetootu çalışmıyor açamıyorum nasıl düzelebilir?yanındaki simge sola çekilmiyor

    YanıtlaSil
  102. merhaba s3 telefonumda facebooktan özel mesaj olarak aldığım videoları açamıyorum çözümü varmı lütfen yardım :(

    YanıtlaSil
  103. merhaba galaxy s4 kullanıyorum galerideki resimlerim silindi ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim


    YanıtlaSil
  104. Merhaba. Benim telefonum note2 e posta bildirimi gelmesine rağmen. Gmail bildirimi alamıyorum. Ben kontrol edip arada gmailme bakmasam mailerden haberim olmuyor. Buna dair hic biryerde bilgi bulmadım yardimci olursanız cok sevinirim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  105. Merhaba Hocam Bütün İşlemleri Yaptım Ancak Bir Sorum Olacak: Whatsapp'a veya Facebook'a girip resim Ekle/Gönder Gibi Bölümlere Girdiğimde Galerime Direk Ulaşabilmekte. Bu Galerimin Halen Paylaşıldığı ve Uygulamaların Dilediklerinde Galerime Ulaşabilecekleri Anlamını Taşımıyor mu ?

    YanıtlaSil
  106. Bir Sorum Olacaktı Sizlere SD Kartımı Şifreledim Ancak İşlem Başarılı Demesine Rağmen Hiçbir Şifre Girmeksizin SD Kartımdaki Dosyalara Erişim Açık Bilgilendiri misiniz Rica Etsem ?

    YanıtlaSil
  107. Samsung s3 mini virüs taraması nasil yapılıyor

    YanıtlaSil
  108. selam hocam benim s 3 de rehbere girmiyor rehber durduruldu diyor ne yapmam lazım teşekkürler

    YanıtlaSil
  109. hocam müzik çalarken arka plan reminde galerinden bir resimi atıyor rastgele resmi sildim fakat hala aynı resim var resimi değiştirmeye çalşyrm fakat nafile yardımcı olrmsnz

    YanıtlaSil
  110. Merhaba benim telefonum androit lg fakat internetten yukledigim gifler nereye gidiyor bulamiyorum.hicbir klasorde yok.bilginiz varmi acaba

    YanıtlaSil
  111. Benim galeri sildim yanlışlıkla telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyede korktum fotolarım duruyo galeri yok

    YanıtlaSil
  112. galaxy s3 var ama müzik çalarımdaki sarkılar sırayla çalmıyo benim sectiği sarkı calıyo tekrar tekrar yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  113. Merhaba,

    Tüm adımları gerçekleştirdim silindi fakat 5 dk sonra tekrar senkronize etmeye başladı. Facebook senkronize ayarlarım da kapalı, bir türlü düzeltemiyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

    YanıtlaSil
  114. Galaxy S3 insanların en popüler mobil. Ben de kullanıyorum. cep telefonun

    YanıtlaSil
  115. Merhaba ben telefonuma indirdigim oyunlarlara facebook üzerinden baglanamiyorum bunun sebebi nedir? Daha once boyle bir sorun yaşamiyordum:( ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
  116. Hocam Ben Galaxy S3 Telefon kullanıyorum Android 4.1.2 işletim sistemi kurulu facebook uygulamasını yükleyemiyorum.indirme işlemi bittikten sonra yükleme hatası diyor hata kodu "-24" diyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz lütfen

    YanıtlaSil
  117. merhabalar ben samsung galaxy s3 kullanıyorum... sorunum çektiğim fotoğraflar ve sildiklerim otomatik yedekleme de kalıyor.. nasıl temizleyebilirim... yardımcı olursanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  118. Beyler problemi çözdüm. Bende de aynı sıkıntı vardı önce ayarlar heasaplar bölümünden facebooku seçiyoruz sonra orada en üstte en son şu tarihte güncellendi yazıyor ona tıklıyoruz sonra ordan galerinin yanındaki tiki kaldırıyoruz picasada ise google ı seçip yine aynı o en son şu tarihte güncellendi yazan yere tıklayıp google foto ve picasa ile ilgili olan iki şeyin tikini kaldırıyoruz ve daha bitmedi. Facebook'a girip facebooktan çıkış yapıyoruz sonra internet bağlantımızı kesip ayarlar=>>uygulamalar=>>tümü ye gelip galeriyi buluyoruz eğer durdurmaya zorla yazıyorsa ona tıklıyoruz sonra biraz bekliyoruz veriyi sil diyoruz(not:eğer veriyi sil sönükse sönüklüğü gidene kadar bekliyoruz) sonra ayarlar==>uygulamalar==>tümü den facebooku buluyoruz durdurmaya zorla diyoruz ve veriyi sil diyoruz sonra faceye yeniden giriş yaptığınızda sorununuz çözülecektir. Eğer çözülmezse bana facebooktan ulaşabilirsiniz https://www.facebook.com/akyildiz.gorkem57
    Not:Uygulayıp memnun kalanlar sıkıntıdan kurtulanlar yanıtlarsa mesajımı sevinirim :)

    YanıtlaSil
  119. merhabalar. samsung s android gmail senkronizasyonu nasıl kapatabilirim?

    YanıtlaSil
  120. selaöım aleykum

    abi konuyla ılgısı olmaya bılır belkı ama bır sorum olacak benım sımdı kuzenımın nısanı oldu cd ye cektım calıscı cd cok guzel oldu ama sımdı baska bır pc ye aktarırken yanlıslıkla sılındı benım sımdı ne yapmam gerekıyor pc nın gerı donusum utusuna baktım yok bu vıdyo cok lazım lutfen arkadaslar

    YanıtlaSil
  121. Merhabalar s3 cihazimi 4 ay once bi tanidiktan 2. El olarak almıştım ilk basta hic bi sorunu yokdu fakat simdi biri beni aradiginda ne ben onun sesini ne arayan kisi benim sesimi alabiliyo , sebeke cekmiyo moduna geciyo ama face twit vs sosyal aglara baglanabiliyorum sesinde da sorun yok çünkü biri bbeni aradiginda bildirimjni aliyorum muzik dinleyebiliyorum hattimda bi sorn olduguni düşünmüyorum farkli hat ttaktigimda da ayni sorunu veriyo lutfen yardinci olunn :(

    YanıtlaSil
  122. YUKARIDA ANLATTIĞINIZ GİBİ YAPTIM FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ FAKA Bİ SÜRE SONRA TEKRAR AUTO BACKUP ADINDA Bİ RESİM TEKRAR GERİ GELİYOR Senkronizasyon KAPALI OLMASINA RAĞMEN ÜST PENCEREDE Senkronizasyon İŞARETİ AÇILIP KAPANIYOR BUNU HALLEDEMEDİM Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ

    YanıtlaSil
  123. hocam benim telefon s2 müzik calara bir şey oldu artık müziklerimi bulamıyor lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
  124. Merhaba benim telefondaki bütün fotoğraflar silindi ve o fotograflar facebookta senkronize edilecek fotoğrafların içinde var onlari nasil telefona geri kaydedebilirim.simdiden tskrler

    YanıtlaSil
  125. Mrb bende s4 mini kullaniyorum yanliz cihazda wi-fi ile baglanti kurdugumda hic bir sorunyok mobil ağda ise int giriyo ama hiçbir videoyu oynatmiyor?

    YanıtlaSil
  126. Merhaba s3 telefonumda mesaj ikonunun ustunde 2 var ama telefonda mesaj var neden kaynakli ve nasil duzeltebilirim ?

    YanıtlaSil
  127. peki hocam facebook mesajında fotoğraf var üzerine basıyorum ''görüntüyü kaydet'' diyor kaydediyorum ama fotoğraf galeride yok nereye kaydediyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Çetin, Facebook adında bir klasöre kaydetmesi lazım yoksa dosyalarımdan download klasörünü kontrol edin.

      Sil
  128. meraba samsun s3 var ama yanlız nasıl yaptım bilmiyorum ikidebir paket yükleyici diye bır şey çıkıyor napmamlazım

    YanıtlaSil
  129. sonunda oldu çok sağolun

    YanıtlaSil
  130. slm ben s3 kullanıyorum yalnız galeride ızgara görünüm seçeneği yok veya hangi sürümde var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, mustafa bey android 4.1.2 sürümü ile galaxy s3'e geliyor.

      Sil
  131. BU MESAJIMA LÜTFEN CEVAP VERİN :(
    Galerimdeki resimleri facebook da PAYLAŞAMIYORUM. bunun bir çaresi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Emine, fotoğraflarınızı paylaş ikonundan Facebook'u seçerek paylaşabilirsiniz. Eğer bu şekilde olmuyorsa Facebook uygulamanızın güncelliğini kontrol edin.

      Sil
  132. Ayyy süpersinn..çok tşķ...

    YanıtlaSil
  133. sildiklerim bile yuklenmış nası bişe oldu çözemedım yaaa

    YanıtlaSil
  134. Merhabalar ben sd karti s3te sifrekedim fskat sifreyi cozdurdugum halde hala dosyalari acmiyor ne yapmaliyum

    YanıtlaSil