Samsung Galaxy S3 Kies Bağlantı Sorunu Kesin Çözüm


Mükemmelin Blogu - Samsung Galaxy S3 Kies Bağlantı Sorunu

Samsung Galaxy S3, S2 vb. diğer Samsung marka akıllı telefonların Kies ile bağlantı sorunu olması günümüzde çok sık rastladığımız bir durum. 

Çoğu forum, teknoloji blogları bu konuda kilitlenmiş durumda ya da sorun yaşayanların bir kısmına yardımcı olabilecek çözüm sunmakta. Bunlar; denetim masasından bölge ve dil ayarlarını değiştirmek ya da Kies'i kaldırıp baştan yüklemek gibi öneriler.

İşte Kesin Çözüm! 

Samsung Galaxy S3 Kies Bağlantı Sorunu'nu gidermek için aşağıdaki adımları uygulayın;

1. Adım: Telefonunuz bilgisayara USB kablosuyla bağlıysa kabloyu çıkartarak aradaki bağlantıyı kesin.

2. Adım: Bilgisayarınızda Kies yüklü ise programı bilgisayarınızdan tamamen kaldırın. Yüklü değilse "3. Adım" a geçin.

3. Adım: Buradan Kies'in size önerdiğimiz aşağıdaki sürümünü bilgisayarınıza indirin. 

Samsung Kies (Önerilen Sürüm: İndirmek için Tıklayın!

4. Adım: Kies programını yükleyin. 

NOT: Burası Çok Önemli!!! Kies'i yüklerken telefonu hiç bir şekilde bilgisayara bağlamayın. Aksi takdirde telefonun sürücülerinin bi kısmı yüklenemeyecek sizde böylece Kies'le telefonunuz arasında bağlantı kuramayacaksınız. 

5. Adım: Kies kurulumu tamamlandıktan sonra telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. 

6. Adım: Telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayara bağladıktan sonra bildirim çubuğunu indirin ve "Kamera Olarak Bağlandı" yazısına girin. (Aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi.)


Mükemmelin Blogu - Samsung Galaxy S3 Kies Bağlantı Sorunu

7. Adım: Karşınıza aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi iki seçenek belirecektir. "Kamera (PTP)" nın seçili olduğunu göreceksiniz. Bunu değiştirerek "Ortam Cihazı (MTP)" nı işaretleyin.


Mükemmelin Blogu - Samsung Galaxy S3 Kies Bağlantı Sorunu

7. adımın sonunda ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olacaktır.


Mükemmelin Blogu - Samsung Galaxy S3 Kies Bağlantı Sorunu

8. Adım: Evet artık Kies'i açıp rahat rahat telefonunuzu bilgisayara bağlayabilirsiniz.



Bu yazı size yardımcı oldu mu? O zaman aşağıdaki kahve resmine tıklayarak bize ücretsiz kahve ısmarlayın. Teşekkürler. :)



Soru ve görüşleriniz için varsa yorum bırakabilirsiniz.
Bu Yayın Telif Hakları Yasasınca Korunmaktadır.
Copyright © 2012-2015  Mükemmelin Blogu 

142 Yorum:

  1. ALLAHım sana şükürler olsun çok çok çok sağol...

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler becerebildim sayende.

    YanıtlaSil
  3. O kadar umutsuzca denedim ki olacağından hiç umudum yoktu binlerce kez teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Hacı çok çok sağol demek yüklerken bağlı diye tel pc ye driverları eksik yüklüyormuş vay be koskoca samsung bari uyarsa ya

    YanıtlaSil
  5. Ha şöyle yaa. Çok sağol kardeş

    YanıtlaSil
  6. Bu işlemleri yaptıktan sonra yine bağlanmama gibi bir probleminiz varsa USB bağlantı yerini bir fırçayla temizlemeyi deneyin. Ben problemimi bu şekilde hallettim.

    YanıtlaSil
  7. Ya arkadas benım sorunum telefon sarj oluyor ancak klasorler acılmıyor. Yanı Kıes olayını gectım, bılgısyarım da cıkan donanım bıle gorunmuyor. ( ı9300 klasoru cıkıyor ya ondan bahsedıyorum. Umarım derdımı anlatabılmısımdır. Yardımlarınızı beklıyorum. Saat gece 2 bucuk oldu. hala ugrasıyorum kafayı yıcem vaalla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle merhaba Mesut Fidan. Bu duruma iki türlü sorun sebep olmuş olabilir bunlardan birincisi;
      1. Telefonunun ya da data kablosunun usb girişinin hafif oksitlenmesi. Bunun çözümü diş fırçasıyla usb girişlerinin temizlenmesidir.
      2. Bilgisayarında driverlerın eksik olması bunun için ise yapman gereken telefonun bilgisayara bağlı değilken Kies' i yüklemen. Eğer Kies yüklü ise Kies "Bağlaantı Sorunu Çözümü" ne girerek driverları yeniden yükle.
      Umarım yardımcı olabilmişimdir sorun devam ederse yeniden yaz başka türlü çözmeye çalışırız.

      Sil
    2. Aynı problem bende de var dediklerinizin hepsini denedim ama yine olmuyor. sadece şarj ediyor.

      Sil
    3. telefonun alt kısmına taktığın usb kablosunun üzerine biraz baskı uygula o şekilde görüyor.aynı sorun bendede vardı o şekilde oluyor ancak

      Sil
    4. evet yaa telefon sadece bilgisayardan sarj oluyor bilgisayar teli görmüyor bu telefonumu telefon tamircisine götürdükten sonra bu sorun ortaya cıktı bir türlü baglayamadım telefon markası samsung s3 sgh-I747M YARDIMCI OLUN :(

      Sil
    5. aynı sorun bendede var 3 gün önce sorun yoktu şimdi herşeyi yaptım olmadı :(

      Sil
  8. slm arkadaslar benim sorunum şu!! pc ile tel.iniz arasında bagdastırıcı eksikligi var windovs bilmem kac media player yükle falan filan bişeyler zırvalıyo. ee öyle yap diyeceksiniz dogal olarak tabiki ama zaten yükle dedigi halt var pc.de. yani kafasına göre takılıyo tel bi baglıyo bi baglamıyo ne iştir bu yardımcı olun bi zahmet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeki Çoban, Kies'in bulduğu bağdaştırıcı eksiklikleri windows media player vb. gibi programlar sende yüklü olsada bazen görmeyebilir bunun için istediği programları kaldırıp tekrar yüklemen sorunu çözecektir. Bunu bir dene düzelmezse tekrar yaz ona göre başka bir çözüm öneririm.

      Sil
    2. Usb girisi olan televizyona takiyorum klasorleri gostermiyor lutfen banada yardimci olun

      Sil
  9. pc'nizde cihazınızı tanımlayabilecek yazılım bulunamadı. wimdows xp için, servis paketi3, windows media player, sürüm10 veya daha üstü yada mac os işletim sistemi için android file transfer kurulmaktadır.
    verilerinizi cihazınızla eşitlemek, verilerinizi yedeklemekve cihazınızın sürümünü yükseltmek için ww..........com adresinden indirebilir veya kurabilirsiniz.


    ne yaptıysam işe yaramadı. hep bu sorunla karşılaşıyorum .

    LÜTFEN YARDIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle telefonla bilgisayar arasındaki bağlantıyı kesin. Sonra Kies'i kaldırın böylece tüm driverlar silinecek sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve Samsung'un sitesinden Kies'in son sürümünü indirin ve yükleyin.(Kies yüklenirken telefon hiç bir şekilde bilgisayara bağlı olmamalı.) Kies yüklendikten sonra telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Uyumluluk sorunu böylece ortadan kalkacaktır.

      Sil
  10. telefonum S5670. usb pc bağlantısı diye bir yer yok.dolayısıyla mtp ptp gibi şeylere nereden gireceğimi bilemedim. ve bağlanıyor diyor sürekli dönüyor. ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun usb kablosunda olabilir. Başka bi kabloyla denemelisin.

      Sil
  11. dediklerinizi aynen yaptım ama halen bağlanıyor yazısı geliyor sorun gidermeyide denedim ama yine sonuç aynı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu iki kritere dikkat ettiniz mi?
      Kies'in güncel olduğundan emin olun. Kies'i yüklerken telefonunuzu bilgisayara bağlamayın.

      Bunları yaparsanız bağlanmaması imkansız.

      Sil
  12. merhaba arkadaşlar 3 gündür kiesle uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. nefret ettim artık telefondanda kiestende.

    ''pc'nizde cihazınızı tanımlayabilecek yazılım bulunamadı. wimdows xp için, servis paketi3, windows media player, sürüm10 veya daha üstü yada mac os işletim sistemi için android file transfer kurulmaktadır.
    verilerinizi cihazınızla eşitlemek, verilerinizi yedeklemekve cihazınızın sürümünü yükseltmek için ww..........com adresinden indirebilir veya kurabilirsiniz.''
    dio sürekli

    ben herşeyi denedğimi zannediyorum.
    1-) dil ayarları
    2-) usb modu
    3-) pcyi bi çok kere açıp kapama

    olmuyo olmuyo olmuyo ((

    YanıtlaSil
  13. aybuke öncelikle dil ayarlarına gerek yok. Eğer anlattığım şekilde yaptıysanız ve hala kiese bağlanamıyorsanız ki (çok düşük bi ihtimal) kies'i sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarından sp3(Servis Paketi 3) ile açmayı deneyin.

    YanıtlaSil
  14. galxy s4 almak istiyorum amerika arizona kentinde varmıdır acaba bir biliginiz varsa yazarmısınız ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Samsung Galaxy S4, 26 nisanda İngiltere de satışa sunulacak. Amerikan eyaletlerinde de satışa sunulması herhalde bu tarihten en fazla bir hafta gibi bir süre sonra başlar.

      Sil
  15. Vallahi oldu, ne kadar teşekkür etsem azdır. Bütün reklamlarına tıkladım sağol varol. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende ayni sorun var kardes sen nasil yaptin

      Sil
  16. Cihazım Galaxy s3. Yazdıklarınız aynen uyguladım. 6. adımda telefonumun ortam cihazı (MTP) olarak bağlı olduğu yazıyordu. İşareti kaldırım tekrar işaretledim fakat yine de başarılı olamadım. Ekranda, ekran resmi olarak linkte eklediğim yazı çıkıyor ve bir türlü bağlantıyı gerçekleştiremiyorum. Yardımcı olursanız memnuniyet duyarım. http://d1304.hizliresim.com/18/4/ls53h.png

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kies'i program ekle/kaldır dan kaldırman ve tekrardan en güncel sürümünü bilgisayara yüklemen gerekiyor. Telefonununda en güncel android sürümüne sahip olduğundan emin ol. Son olarak unutmadan Kies'i yüklerken telefonu bilgisayara bağlama. Yükleme işlemin bittikten sonra telefonunu bilgisayara bağlayabilirsin.

      Sil
  17. Usb kablosunu değiştirmeyi deneyin ya da usb girişini fırça yardımıyla temizleyin. Sorun devam ederse tekrar yazın.

    YanıtlaSil
  18. selam.benim sorunum s3 le çektiğim videoları telefondan izlediğimde sorun yok ama bilgisayara atınca görüntü kötü oluyor ses ve görüntü uyumlu olmuyor.neden olabilir? yardımcı olursanız çok sevinirim.s3 ün sürümü 4.1.2 bilgisayarın işlemcisi i5

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun çok büyük ihtimalle bilgisayarınızdaki video oynatıcıdan kaynaklanıyor. Başka bir video oynatıcı programı denemenizde fayda var. Örneğin; VLC Media Player.

      Sil
  19. Ya bende s3 var ama yurtdisindan geldi ayarlar menusunde ekran kismi yok kisisel dede bazi eksikler var ne yapmaliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonunuzu Kies'ten ya da Wi-fi ile güncelleyerek en güncel android sürümüne yükseltmek sorununuzu çözecektir.

      Sil
  20. Sayın blog sahibi bende S3 mini GT-I8190 var yazdıklarınız harfiyen uyguladım ama ne yaptıysam olmadı neler neler denedim (telefon rootlu j.b 4.1.1 yüklü ) kiesi actığımda pc telefonu goruyor yuklenıyor dıyor ama bi türlu sonuca ulasamadı ( 8 saat gıbı uzun bır sure yuklemeye calıstı ) pc telefonu hafıza kartı olrakta gormuyor sadece sızın onerdıgının kamera moduna telefondan pc ye resım atabılıyorum baskada bir şey olmuyor yardımınızı ve önerilerinizi beklıyorum lütfen.......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonunuzun ve Kies'in en güncel sürüme sahip olduğundan emin olun. Ayrıca rootlu olmasındanda kaynaklanabilir.

      Sil
    2. Orjinal bir sürümü nerden bulabilirim acaba bu konuda bir yardımınız olabilir mi ?

      Sil
    3. kiesi filan kurmanıza gerek yok..telefonu bilgisayara bağlayın. sonra bilg.masaüstünden bilgisayarıma sağ klik yapın. özelliklerden donanımı sonrada aygıt yöneticisini tıklayın. karşınıza MTV Device yazısı çıkacaktır. onun üzerinde sağ klik yapın ve güncellle yi seçin. güncelleme bitince telefonunuzun içeriğini göreceksiniz..

      Sil
  21. kardeşim telefonum güncellenmiyor nedeni ne olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güncellemeler telefonlara seri numarasının sırasına göre gönderilir. Biraz daha sabredin olmazsa Kies'e bağlayın güncellemeyi görecektir.

      Sil
  22. ben şarj etmek için kullandım ama ekranın üst tarafından usb işareti gitmedi. lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayarla telefon arasındaki bağlantıyı kestikten sonra hala usb işareti gözüküyorsa telefonun şarj soketinde sorun olabilir. Tabi bu en kötü ihtimal. Telefonun pilini çıkartıp tekrar takmayı dene yine olmazsa Yedekleme yaparak telefonunu fabrika ayarlarına döndür.

      Sil
  23. dün sipariş ettiğim s3 geldi, ancak kamera flu gösteriyor net değil, her türlü ayarını yaptım ama olmuyor, nasıl düzeltebilirim, yardımcı olursanız sevinirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kameranın odaklanmasında sorun vardır. Kameradayken görüntüde odaklanılması istenen yere dokunarak sorunu çözebilirsiniz.

      Sil
  24. slm 5.inci adıma kadar hersey ıyı bıldırım cubugu nasıl ınecek yapamadım gerısı kaldı zaten bu arada bır sorum olucak dropbox tan ben ıstemeden benım ıcın manevı degerı cok buyuk olan bazı videoları sildim gerıye getrmek mumkunmu acaba ve dropboxun . içindekı bazı video ve resımler galerımde görünmüyor olumlu bır cevabı beklıorum teşekkür ederım sımdıden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sinan, ilk önce bildirim çubuğu dediğim şey yukardan aşağıya parmakla indirdiğin üzerinde Wi-fi, Gps gibi özelliklerin kısayollarını barındıran siyah ekrandır. Dropbox konusuna gelince endişelenicek birşey yok. Sildiğin video ya da resimleri "Deleted Fies" dan bulabilirsin. Galerinde tekrar gözükmesi için tekrardan telefonuna indirmelisin.

      Sil
  25. Ben yukarıda belirttiğiniz herşeyi yaptım . Adımları tek tek uyguladım (Notları Dikkate Aldım) , USB giriş ve çıkışlarını temizledim . Ama telefonu pc ' ye takınca MTP olduğu halde bilgisayarda , "Yeni Donanım Bulundu - SAMSUNG Mobile MTP Device" diye bir yazı geliyor ve ardından "Tanımlanamıyor - Yüklenemiyor" gibi ifadeler geliyor . Yardım ederseniz sevinirim .

    Not* : 1. Telefonum SAMSUNG Galaxy S3 Mini
    2. Bilgisayarım DELL Inspiron 6400 - Windows XP Professional

    YanıtlaSil
  26. kardeş ben telefonumdaki mesajları bilgisayara aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ayhan, Kies'ten telefonu yedekleyerek mesajlarını bilgisayara aktarabilirsin.

      Sil
  27. sizin dediğiniz gibi yaptım ilk önce oldu ama daha sonra tekrar taktıgımda tekrar aynı hatayı veriyor bağlantı kuramıyor yardımcı olabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Elos, başka bir USB ara kablosu deneyiniz.

      Sil
  28. Arkadadlar yazmayim dedim ama alakasi yok kablodan kaynaklanan bir sorun .... sizin kiesinizde sorun yok zaten sorun kabloda ben bu yuzden 3 kere kablo aldim ...

    YanıtlaSil
  29. MERHABA;
    Benim sorunum Galaxy S3 Mini telefon hafızasındaki resimleri yanlışlıkla sildim. Bunu kurtarmak için programlar var fakat konu Hafıza kartı olsaydı işim kolaydı. Kart okuyucu ile kartı bağlayıp kurtarabiliyordum. Konu Telefon hafızası olduğu için usb kablo ile bağladığımda pc, telefonu bir sürücü olarak görmüyor. Böyle oluncada programla kurtaramıyorum. Telefonu bilgisayara Usb Flash gibi gösterme formulü varmıdır acaba ? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonunuzun driverının bilgisayarda yüklü olduğundan emin olun. Bunun için yüklüyse Kies'i kaldırın. Telefonunuz ile bilgisayarınız arasındaki bağlantıyı kesin. Kies'i yükleyin ve telefonunuzu bilgisayara bağlayın sorun düzüelecektir.

      Sil
  30. benm telefnum galaxy s3 mini.telefonumdan wifi bağlantısını gerçkleştiremiyorum.ne yapmam lazım.yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sorun arada S3 Mini'lerde olabiliyor. Çözümü basit; pili çıkartıp yeniden takın.

      Sil
  31. Merhaba,
    Benim Samsung Galaxy s3 mini GT-18190 model garantisi devam telefonumun 2-3 gündür bir düzelip bir bozulan sorun beni çıldırttı adeta. Telefonumda bir numarayı engellemeye çalıştım. Dhaa önce de kullandığım bir menüydü. Ancak bu defa bu işlemden sonra ben telefonumdan arama yapamadım, sorduğun herhangi bir teknik servis bana fabrika ayarlarına dönmem gerektiğini söyledi, kolay dedim döndüm. Bu andan itibaren telefonum kimi zaman mobil ağı görmüyor, bir an görüyor, bir an arama yapabiliyorum bir an yapamıyorum. "ağda kayıtlı değil" diye bir uyarı mesajı geliyor.Böyle gelgitler içinde şuanda. Bu bir ayar sorunu mu teknik bir problem mi var cihazda. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, telefonunuzunda kesinlikle yazılımsal hata oluşmuş garanti servisine verin.

      Sil
  32. merhaba benim telefonum galaksi mini s5570. kies kullanarak telefondaki mesajları ve notları alma şansım var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki de. Kies'e girip Yedekleme'yi seç ardından yedeklemek istediğin şeyleri(Mesajlar, Rehber, Galer, vb.) işaretle.

      Sil
  33. Merhaba. Bende S3'de usb bağlantı sorunu yaşadım. Kiesi kurdum fakat işe yaramadı. Daha sonra usb kablonun telefona bağlanan kısmında metal pinlerden birinin yerinde olmadığını gördüm. Muhtemelen laptopa takarken pin içeri doğru itilmiş. Yeni kablo aldım. Pinlerini kontrol ettim. Benim USB'den bir fazla idi. Bağlantı sorunu çözüldü.

    YanıtlaSil
  34. Product code u TUR secerseniz baglanir

    YanıtlaSil
  35. bende de ınternet sorunu vardı yanı kıesı acınca bılgısayarın ınternetı gıdıyordu.. sonra telefonda kıes progrmına girince url adresını bılgısayara gırın dıyor bılgısayarı yenıden baslatıp o adresı girdim telefona sifre geldi o adrese yazdm internet üzerinden bagladım.. ben boyle baglanmayı basardım umarım sıze de yardımcı olmusumdur..

    YanıtlaSil
  36. Merhaba arkadaşlar, Benim telefonum bilgisayarda ''telefon simgesi'' olarak görünüyor fakat ben ''hafıza kartı'' olarak görmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? telefonum samsung pocket 5301

    YanıtlaSil
  37. Adamın dibisin bu kadar :))

    YanıtlaSil
  38. Samsung Galaxy hakkında güzel bir blog, bizim güncelleme için harika sayesinde.

    YanıtlaSil
  39. ya ben tlf yanlışlıkla resimleri sildim geri çevirebilirmiyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nihat, eğer resimleriniz hafıza kartınıza kayıtlı ise resimlerinizi geri getirmek için programlar var.

      Sil
  40. Allah Razı Olsun Kardeş Çok Sağol

    YanıtlaSil
  41. baglanmıyor hıc bır sekılde delırcem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman sorun USB kablonuzdadır. Başka bir USB kablosu deneyiniz.

      Sil
  42. aynı sorun var ve telefonum da usb ayıkla modu yok bulamadım kies i kaldırdım tekrar kurdum yok usblerim çaısıyor ama teli bağladıgım da bu usb hatasını alıyorum "Port_#0001.Hub_#0003" driver yükledim ama aynı güncelleme yapıyorum sorun yok yinede bu hata duruyor sadece telimi bağladıgımda cıkıyor galaksi s3 :/

    YanıtlaSil
  43. benim sorunum kiesi yükledim bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kiesi, mtp dahil hepsini yüklediyseniz bir sorun olmaması lazım.
      Kiesi açtığınızda USB Kablo BağIantısı başlığı altında "Bağlantı hatası sorunlarını gider"e tıklayarak gerekli komutları uygularsanız telefonunuz sorunsuz şekilde bağlanacaktır.

      bir de samsung kies'i sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarından windowsun en yüksek seviyelisini seçin ve kaydedin kapatın. (ör: windows2000) bu da etkili olabilir.

      Sil
  44. Merhaba benim telefonum galaxy grand duos gt-İ9082 sürümum 4.1.2 geçen gün telefonuma 4.2.2 sürumü güncellemesi geldi bende izin verdim kurdu ama şöyle bi problemim oluştu daha sonradan çektiğim fotoğraflar ekran görüntülerini gönderemiyorum.görüntü verileri yüklenememistir diyo. Acaba ne gibi bi problem olmus olabilir . Bide telefonun rootlanması daha onceden boyle bi probleme neden acarmı guncelleme gelmeden once herşey normaldi.

    YanıtlaSil
  45. Merhaba arkadaşlar, Benim telefonum bilgisayarda ''telefon simgesi'' olarak görünüyor fakat ben ''hafıza kartı'' olarak görmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? telefonum samsung pocket 5301 + 5301 ROOT DOSYASI LAZIM YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VAR MI???

    YanıtlaSil
  46. benim sorunum kiesi yükledim bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor adminnn yardımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. kiesi, mtp dahil hepsini yüklediyseniz bir sorun olmaması lazım.
      Kiesi açtığınızda USB Kablo BağIantısı başlığı altında "Bağlantı hatası sorunlarını gider"e tıklayarak gerekli komutları uygularsanız telefonunuz sorunsuz şekilde bağlanacaktır.

      bir de samsung kies'i sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarından windowsun en yüksek seviyelisini seçin ve kaydedin kapatın. (ör: windows2000) bu da etkili olabilir.

      Sil
  47. şu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    http://u1309.hizliresim.com/1f/r/sy5gf.png
    buda bilgisiyarımın özellikleri
    http://t1309.hizliresim.com/1f/r/sy5hx.png

    YanıtlaSil
  48. selamun aleykum.. bende s4 var ve şu lanet kies nedense gormuyor telefonu.. pc ye hiç yabancı biri degılım telefonada oyle yıllardır symbıan ısletım sıstemlerı yukledım durdum. bu lanet kios ne yaptıysam olmadı kısaca usb aygıtı tanımıyor telefonu tanımıyor suruculerı guncelledım ama yıne yok yıne yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslm.Kablonuzdan kaynaklanan bir problem olabilir. Yeni bir kablo ile deneyin.
      Kies bağlantı sorununu gidermek için yukarıda sayılan adımları eksiksiz uygulayın. Yüklediğinizde USB Kablo BağIantısı başlığı altında "Bağlantı hatası sorunlarını gider"e tıklayarak gerekli komutları uygularsanız telefonunuz sorunsuz şekilde bağlanacaktır.
      Ayarlar--Sistem bölmesinde Geliştirici Seçeneklerini açın ve "USB Hata Ayıklamayı" da aktif hale getirin.
      Kies yüklendiğinde denetim masası- program ekle kaldırdan bakarsanız eğer Kies ve " SAMSUNG USB Driwer for Mobile Phones" diye bir programın da yüklenmiş olması gerek. Gördüm ki kiesi kaldırdığımda sadece usb programı olsa da bilgisayarım kısmından telefonun dosyalarına rahatlıkla erişebildim. Kies artı özellikler sağlar fakat amacınız sadece bağlanmak dosya görmek, silmek taşımak vb işlemlerse bu şekilde de yapabilirsiniz.

      Sil
  49. arkadaşlar acil yardım lütfen: : benim samsung galaxy 3 mini telefonuma resimli mesaj geliyor indiriliyor diyor ama resim yok bulamıyorum lütfen yardım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulamalar / Dosyalarım / Tüm dosyalar / Download kısmına iner normalde indirilen resimleriniz. Oradan bakabilirsiniz.

      Sil
  50. bnm tlfnum galaxsi young usb yı takıyorum ama şarj olarak algılıyyo ne yapabilrimm ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kies'i kaldırın tekrar yükleyin ancak usb ile telefonunuz bilgisayara bağlı olmamalı bu sırada. Böylece driverlar yüklenmiş olacak. O zaman rahatlıkla Kies'e bağlanabilirsiniz.

      Sil
  51. Merhabalar telefonum samsung galaxy s3 wifi sorunu var wifi ısıgı kör yanıyor wifi hicbir sekilde acılmıyor ucak moduna alıp acmayı kapamayı denedım olmadı *kare1100kare yapıp wifi modunu acık yada kapalıya da aldım hıcbır sekılde cozum yolu bulamadım yardımcı olursanız cok sevınırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Reşat, yeni Android 4.3 güncellemesini yüklediyseniz bu hataya rastlamanız normal tek çareniz yedeğini alıp fabrika ayarlarına döndürmek ya da eski sürüme dönüş yapmak.

      Sil
  52. ARKADASLAR BENIM GALAXY S ADVANCE GUNCELEÖSINI YUKSELETECEKTIM EN SON ASAMAYA GELDI BAGLANTI HATASI DEDI VE TLF DA SADECE USB KABLO RESMI VE BILGISDAYAR RESMI GORUMUYOR ACILMIYOR SADECE KAPANIYOR BEN NE YAPACAIM LUTFEN YARDI M TLF GITTI SANIRIM ):

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, telefonunuza Hard Reset atmanız gerekli. Google dan "galaxy s advanced hard reset" diye arayıp bulabilirsiniz. Geçmiş olsun.

      Sil
  53. dediğiniz bütün şeyleri yaptım s4 gt1905 cihazım kiese baglanılıyor yükleniyor diyor dakikalarca bekliyorum değişen birsey yokkkkk yardım plss

    YanıtlaSil
  54. samsung slll mini telefonumdan video alıyorum seyrediyorum ama bir türlü cok kısada olsa gönderemiyorum gönderdiğim zaman yazısı çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim .

    YanıtlaSil
  55. olmuyor arkadaş. kies i iki kez indirdim aynen dediğiniz gibi. hala lütfen bir cihaz bağlayın yazıyo. bulmuyoe s 3 umü. yardım edin lütfenn

    YanıtlaSil
  56. selamunaleyküm
    hayırlı akşamlar
    bende samsung gt-e2222 var bağlanıyor diyor ama uzun süre beklememe rağmen aynen dönüp duruyor

    YanıtlaSil
  57. S3 cihazımın lcd paneli kırıldı. Telefon çalışıyor fakat ekran simsiyah . En ufak bir görüntü yok ve dokunmatik hiçbir şekilde çalışmıyor. İçindekileri nasıl bilgisayara aktarabilirim?

    YanıtlaSil
  58. Aynen çalıştı, yararlı bilgiler için teşekkürler.Ufak bir bilgi, 4.3 S4 cihazım kies 2.6 ile bağlanmıyordu.Bu rehber ile bağlandı.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  59. Kies 3 programında Galaxy s3 teki (sürüm:4.3) senkron işlemlerinin yapılamamasının sebebi ne olabilir acaba?
    Outlook ile rehberimi senkronize etmem gerekiyor , yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  60. benim telefonum g-wonder USB kablosuyla bilgisayara bağlana biliyorum telefon dosyalarını açabiliyorum fakat kies e bağlanamıyorum. Söylediklerinizi yerine getirdim ancak üstte camera ya da MTP şeklinde çıkmadı USB depolamayı kapat yazısı var. Ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz ? Mesajları yedeklemek istiyorum...

    YanıtlaSil
  61. ya arkadaşlar benim sorunum şu telefonu usb bağlantısı ile pc ye bağlıyorum sadece şarj oluyor usb depolama aygıtı felan çkmıyor....

    YanıtlaSil
  62. bende galaxy ace var yani kamera ile ve ortam cihazı gibi seçenekler yok ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
  63. Benim sorunum telefonum.usb baglantisi yaptigimda "ortam cihazi" olarak baglansa dahi "digital camera" secenegi seklinde karsima cikiyor ve bu durumda bilgisayarima verilerimi akratamiyorum..

    YanıtlaSil
  64. merhaba bende samsung s3 var otg kablosu ile hiç birşey çalıstıramıyorum (flash bellek gibi) ama pc ye baglanıyor sorun nedir

    YanıtlaSil
  65. kardeş benim başka türlü bir sorunum var ben telefonumu bilgiseyara bağlayınca usb aygıtı tanınmadı diyor eskiden mtp ptp ayarlafı filan çıkıyordu şimdi çıkmıyor kiesi filan herşeyi hazır ama bilg. tanımıyor ne yapmam gerek

    YanıtlaSil
  66. Merhaba Samsung S3 ün ekranı kırıldığından sanırım dokunmatiği çalışmıyor. Kies e bağlıyorum, program görüyor fakat ekran kilidini açamıyorum. Bir şekilde telefonun hafızasına (Hiç değilse rehbere) ulaşabilmemin yolu var mı? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  67. Merhaba samsung s3 mini var. Pc ye kies i yukledim yazdiginiz gibi hemde defalarca kaldirip kurdum. Ama kies programi cihazi gormuyo usb taktigim zamn cihaz sadece sarj oluyo ve cihazda usb isareti dahi cikmiyor. LUTFEN YARDIM EDINNN..
    TESEKKURLER.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı sorun bendede var teli ilk aldıgından berimi böyle ??

      Sil
  68. merhaba benim telefonumun sorunu usb ile bilgisayara baglanamıyor olması onceleri baglantı yapıldıgında kamera olarak yani fotodoki hibi seyler geliyor simdi gelmiyor ve bilgisayarım telefonumu gormuyor telefonumun markası s3 sgh-ı747m telefonum önceden baglanıyordu telefoncuya gittikten sonra bozuldu telefonum tasınabilir wifi seceneginden usb ye giris yapılbiliyor yalnız internet için yani usb girisi calısıyor ne yaparsam yapıyım bilgisayar bunu görmüyor lies si de yükledim sonuc alamadım bana yardımcı olun :(

    YanıtlaSil
  69. galaxy s4 kullanıyorum düne kadar telefonumu bilgisayara baglayıp resi tabiliyodum bugun usb ile bagladıgımda pcnizde cihazınızı tanımlayabilcek yazılım bulunamadı.windows xp için servis paketi 3 vindows media player .sürüm 10 veya daha ustu yada mac os işletim sistemi için android file transfer kullanıılmaliır diyor düne kadar telefon masa üstünde kies programı vardı ama simdi yok yukluyorum acılmıyor bilgisayara kies yüklüyorum telefonu baglıyorum cihaza baglanılamadı diyor yardım edemisiniz

    YanıtlaSil
  70. s4 mini de bağlanıyor diyo 1 saat bekledim sonuç olmadı neden?

    YanıtlaSil
  71. Kies S3'ü görüyor, müzikler, videolar ve resimler açılıyor fakat rehberi göremiyorum ?

    YanıtlaSil
  72. Hersey tam anlamiyla yaptim Fakat MTP durduruldu Uyarisi geliyor ve PC den (Kies) güncelleme yapamadim

    YanıtlaSil
  73. s3 mini telefonumla herseyi aynen yaptım, genede bağlanmadı. Mtp yaptıgımda windows player açılıyor sadece.

    YanıtlaSil
  74. adam gibi adamsın kardeşim........emeğine sağliiiiiiiiiiiik

    YanıtlaSil
  75. cihaz kies 3 tarafından desteklenmiyor diyor ne yapabilirm admin dediğin adımları denedım ama olmadı baska alternatif var mı ?????????????

    YanıtlaSil
  76. Valla ben directx 11 i yükledim sonunda oldu ..Ama sidesync 3,0 samsung u kendi sitesinden indirin aynı işi görüyo ben su an kullanıyorum tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  77. kamera olarak bağlandı iletisi çıkmıyor telefonda

    YanıtlaSil
  78. YA LÜTFEN YARDIM ET BENİM TELEFONUMDA AYNI BÖYLEYDI YAPTIM BUNLARI COK GUZELDI HERSEY BİŞİ YUKLEDIM KAMERA YAZISI BILE CIKMIYOR ARTIK HEM TELEFON HEM BILGISAYAR GORMUYOR

    YanıtlaSil
  79. merhaba.. Bunları uyguladım ve telefonumu pc ye bağladım çok teşekkürler Fakat çıkardıktan sonra tekrar eskisi gibi oluo usb takınca aygıt bulunamadı diyor yardım edermisiniz iyi çalışalar..

    YanıtlaSil
  80. arkadaşım inanki çok teşekkür ederim telefonuma şarj etmiyor pc ye baglanmıyor diye kaç tane batarya aldım kaç tane baglantı kablosu aldım olmadı olmadı sizin proğramı görene kadar şuan programı yükledim çok rahat bir şekilde pc baglanıyorum ve cihazım şarjda oluyor tekrar tekrar çok teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mustafa, yardımcı olabildiğimize sevindik.

      Sil
  81. Samsung kiesi belirttiğiniz gibi yükledim. Ama telefonumu bağladığımda resim olarak notların çıkartmaları görünüyor. Diğer resimlerim görünmüyor. Şarkılar görünüyor, benim yüklediklerim de görünüyor. Ama telefonumu açıncayüklediğim şarkıların hiçbiri görünmüyor.. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
  82. Merhaba.. Belirttiğiniz gibi kiesi defalarca kurdum.Ancak cihazı bağladığımda sürekli bağlanıyor yazıyor.. Sorun ne olabilir?.. Şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
  83. Samsungs5 telefonuma kies3 kurdum fotoğraf video ve müzikleri yedeklemiyor.kilitli diyor ama kilitlemedim sadece sunc.me programı yüklü bu yüzden olabilir mı sorunu nasıl çözerim?

    YanıtlaSil
  84. Merhabalar benim telefonumu daha once sevgilim kullaniyordu galaxy note 3 mini
    acaba telefonumdaki resimleri yazismalari takip edip etmedigini nasil ogrenebiliri.

    YanıtlaSil
  85. merhabalar. samsung s4 telim surekli reset atiyor. samsung yazisi geliyor ve reset atiyor. hardreset ekranina giriyorum ama islem yapamadan tekrar reset atiyor. kies ile pc ye baglamaya calistim kies telefonu gormedi ne yapmam gerekiyor.

    YanıtlaSil
  86. BİLGİSAYARIMA KENDİ SAMSUNG GALAXY SIII MİNİYİ USB İLE BAĞLAYINCA "USB AYGITI ÇALIŞMIYOR" DİYOR. KİES İ DE İNDİRDİM DEDİKLERİNİ YAPTIM ANCAK SONUÇ ALAMADIM. AMA BAŞKA BİR SAMSUNG SIII MİNİYİ AYNI USB KABLO İLE BİLGİSAYARA BAĞLADIĞIMDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. NE YAPMAM GEREK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

    YanıtlaSil
  87. merhaba galaxy s2de usb sorunum var ayarlara giriyorum usb yardımcı uygulamaları ve ardından usb yıgın depolama ya giriyorum ardından bellegi pcye bagla diyor bagladıktan sonra hale bi hareketlenme yok kabloda çalışıyor şarj ediyo aynı zamanda pc tanıdı ilk başta sorun nedir nasıl çözebilirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  88. merhaba benim evde 2 tane s3 mini var ve bi tanesini bilgisayar okumuyo ama diğerini okuyo okumayan için söylenen her şeyi yaptım ve hala okumuyo ne yapabilirim ?

    YanıtlaSil
  89. aynısın yaptım ama benim telde kamera ile bağlandı yazmıyo bu nedenlede pc ye bağlanamıyorum

    YanıtlaSil
  90. benim s3 mini olmadı abi

    YanıtlaSil
  91. türkçe nasıl yapılır kies

    YanıtlaSil
  92. USB PC bağlantısı olan yeri "AYARLARDAN" nerden bulabilirim. nasıl bulabilirim ayarlardan bu bölümü

    YanıtlaSil
  93. teşekkürler.
    bu yazılanlar başka forumlarda.
    teşekkürler.

    YanıtlaSil
  94. Kardeş dediğinizi yaptım yine olamdı
    diyorki telefonunuz smart swich yüklemesi gerekiyor gibi bişeyler söylüyor
    smart swchi indirdim gene olmadı yardımcı olabilirmsin ?

    YanıtlaSil
  95. Mukemmelin blogu cwp bekliom yardm et nolur tel samsung galaxsy s3 mini teli pc goruyo dosya aktrmi yapabiliom ama telin netini usb baglaniyor a tikliom baglandi yazio hala net gelmio annemin ve kardesimin telefonunu denedim geliyo net lc ye bnm gelmio bunun sorunu nedir yardim

    YanıtlaSil
  96. Galaxy Ace Model numarasıGT-S5830 telefonuna sahibim ve karşıma kamera olarak bağlandı diye bir seçenek çıkmadı ne yapabilirim

    YanıtlaSil
  97. samsung galaxy ace kullanıyorum kamera olarak bağlandı diye bir şey çıkmıyor

    YanıtlaSil
  98. Merhaba...Umarım cevap verirsiniz...Samsung galaxy S3 telefonumu usb kablosu ile bilgisayara bağladığımda sadece şarj oluyor.Ortam cihazı olarak bağlandı yazısı gelmiyor...Kies 3ü de sorunsuz olarak yükledim ama sonuç değişmedi.Aynı usb kablosu ile Samsung galaxy S3 Miniyi bilgisayara bağladığımda ise sorunsuz bir şekilde ortam cihazı olarak bağlanıyor.Bağlanma hatası veren samsung galaxy S3 telefonumun usb girişi telefoncuda daha yeni temizlendi...Yani usb kablosunda sorun yok,usb girişinde sorun yok diye düşünüyorum(ve öyle umuyorum).kiesin çalışmasında sorun yok...Ne yapmalıyım? Telefonum neden ortam cihazı olarak bağlanmıyor???

    YanıtlaSil
  99. telefonum ekran kırık oldugu için acılmıyor mtb dosyasını seçemiuorum bu yüzden ne yapmam gerekir

    YanıtlaSil
  100. samsung kies i indirdim ve android simgesi altında downloading ve onun altında do not turn target !! yazıyor kaç saattir öyle nasıl düzelticem

    YanıtlaSil
  101. samsung kies i indirdim ve android simgesi altında downloading ve onun altında do not turn target !! yazıyor kaç saattir öyle nasıl düzelticem

    YanıtlaSil