Android 4.4 KitKat Güncellemesi Hangi Telefonlarda Olacak?


1 Kasım 2013 tarihinde Google, Nexus 5 ile birlikte Android 4.4 KitKat'ı tanıtmıştı. Google android işletim sistemindeki bu güncellemeyle bir çok yeniliğe imza atarak android kullanıcılarını sevindirmiş görünüyor.

Android 4.4 KitKat Özellikleri


Ekran arayüzü dahil olmak üzere bir çok değişikliği Webnolojist'in haberinde en ince ayrıntısına kadar öğrenebilirsiniz. Webnolojist'in "Android 4.4 KitKat Güncellemesi ve Getirdiği Yenilikler" haberini görüntülemek için buraya tıklayın.


Android 4.4 KitKat Güncellemesi Alacak Telefonlar


Malum Android 4.4 KitKat ilk önce telefon üreticilerinin amiral gemilerinde görülmeye başlayacak. Android 4.4 KitKat güncellemesini destekleyen cihazlardan bazıları; Google Nexus 5, Samsung Galaxy S4, HTC One Google Edition gibi. 


Telefonunuzun Android 4.4 KitKat güncellemesini ne zaman alacağını merak ediyorsanız Webnolojist'in haberinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Webnolojist'in "Telefonunuza Android 4.4 KitKat Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?" haberini görüntülemek için buraya tıklayın.


Bu yazı size yardımcı oldu mu? O zaman aşağıdaki kahve resmine tıklayarak bize ücretsiz kahve ısmarlayın. Teşekkürler. :)



Soru ve görüşleriniz için varsa yorum bırakabilirsiniz.
Bu Yayın Telif Hakları Yasasınca Korunmaktadır.
Copyright © 2012-2015  Mükemmelin Blogu 

0 Yorum:

Yorum Gönder